Timmerwerk

Al meer dan 10 jaar dagelijks vakmanschap.

Uw opdracht = ons visitekaartje

Onze timmermannen kunnen u helpen op het gebied van renovatie of nieuwbouw. Wilt u de badkamer renoveren of is het tijd voor de renovatie van uw tuinmeubilair? Wilt u graag meerdere slaapkamers op zolder hebben? Of wordt een deel afgeschermd als studeerkamer? Vindt u het zo belangrijk om een mooi stralende keuken te hebben? Heeft uw woning een nieuw plafond nodig of wil u een verlaagd plafond? 

De kosten voor projecten hangen af van de houtsoort die de timmermannen gebruiken en de tijd die zij aan de klus besteden. Door verschillende prijsopgaven op maat te vergelijken kan u besparen op de kosten.

Wij leveren (boeken)kasten op maat voor in de woonkamer, keukenkasten, badkamerkasten en trapkasten. 

De aanleg van dakconstructies is een precisieklus, die u beter maar laat uitvoeren door de timmerman. Voor het realiseren van meer licht en ruimte op de bovenverdieping is het tevens een optie om een dakkapel te laten installeren. 

Vloeren leggen is een kwelling, zo vinden velen. Niet voor een timmerman: hij geniet ervan de vloer zo mooi mogelijk te leggen. Naast het leggen van vloeren, zijn er ook professionals uit Utrecht gespecialiseerd in vloeronderhoud. 

Het is belangrijk om uw trappen regelmatig onder de loep te laten nemen door ervaren timmermannen. Door periodiek onderhoud voorkomt u loszittende planken en verfschade. Daarnaast is het mogelijk om eventuele versleten traptreden te herstellen, om te voorkomen dat er valpartijen ontstaan.

neem nu contact op met Daniel